Favoriete hotspots van personal shopper Jenneke

Met Koningsdag voor de boeg besteed ik mijn weekend lekker rustig in Amsterdam. Een fijne plek om de dag te beginnen is bij Lavinia. Deze super gezellige winkel zit in de Kerkstraat. Een knus tentje waar van alles te koop is. Van stoelen tot aan kookboeken. Daarnaast verkopen ze allemaal heerlijke biologische en gezonde producten. De pizzetta met truffel en een eitje is echt mijn favoriet.1302
Kerkstraat 176, 1017 GT Amsterdam
http://www.laviniagoodfood.nl

Voor een lekkere kop koffie ben ik te vinden bij de Koffie Salon en dan het liefst de vestiging in de HAY winkel. Ik ben gek op de moderne Scandinavische stijl en hier kun je hele leuke interieur spullen/meubels kopen. Daarnaast zit het gewoon heel gezellig in de winkel.
hay-front
Spuistraat 281, 1012 VR Amsterdam
http://www.dekoffiesalon.nl

Omdat de HAY winkel vlakbij het Spui is kun je vanaf hier gemakkelijk doorlopen via de Leidsestraat naar Cora. Cora is een delicatesse zaak aan de Prinsengracht waar je de lekkerste belegde Italiaanse broodjes van Amsterdam kunt halen. Een echte aanrader!
Cora-Sandwiches-800x600
Prinsengracht 705A, 1017 JV Amsterdam
http://www.cora-broodjes.nl

Zelf woon ik in het centrum van Amsterdam. Ideaal om af en toe een leuk museum binnen te lopen. Foam (fotografie museum) heeft altijd leuke en snel wisselende collecties. Op dit moment zijn de volgende exposities in het museum: Broomberg & Chanarin, Geert Goiris en Carel Willink.Foam-Fotografiemuseum-Amsterdam
Keizersgracht 609, 1017 DS Amsterdam
www.foam.org

Een van mijn favoriete restaurants in het centrum van Amsterdam is restaurant Spelt. Hier besteden ze veel aandacht aan een eerlijke maaltijd met verse, pure producten van Nederlandse bodem.spelt
Nieuwe Spiegelstraat 5A, 1017 DB Amsterdam
http://www.restaurantspelt.nl

Hopelijk ben ik na zo’n relaxed weekend lekker uitgerust en klaar voor Koningsdag. Nu nog hopen op lekker weer.
Fijn weekend!

Wil jij gestyled worden door Jenneke? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s