Favoriete Hotspots in New York van personal shopper Jessica

Heb je een reisje naar New York in het verschiet, of denk je erover om er een keer naar toe te gaan? Ik ben net terug van een citytrip naar the Big Apple en vond het fantastisch. Als ik in een nieuwe stad ben vind ik het altijd leuk om plekjes op te zoeken die mij inspireren doordat ze net even anders zijn dan de meeste winkels of restaurants. De zoektocht naar deze plekken zorgt ervoor dat je op de leukste locaties terechtkomt. Voor jullie heb ik een aantal hidden treasures van New York op een rijtje gezet.

Shoppen

Liquor Store by J. Crew
In een van mijn favo gedeeltes van New York,Tribecas, staat The Liquor Store. Dit is een oude liquor store die is overgenomen door J.Crew. In het kleine en smalle winkeltje is de oude bar nog steeds prominent aanwezig. Naast vintage horloges, oude LP’s en boeken verkopen ze ook kleding. De Liquor store hoort bij J.Crew en je ziet dan ook iets van die collectie terug in deze winkel maar ze verkopen hier ook items die net even wat meer fashion-forward zijn en die ze in de normale J.Crew winkel niet verkopen.
235 W Broadway, New York, NY 10013
https://www.jcrew.com/nl/AST/Navigation/tribeca/ls1.jsp#/the_store/1
liquorstore

 

The Brooklyn Circus
Brooklyn Circus ligt zoals de naam al doet vermoeden in Brooklyn. En ik moet zeggen, als je door deze buurt loopt zou je niet denken dat deze winkel hier gevestigd is. Er is niks te bekennen tussen al die huizen. En dan ineens is daar een heel klein winkeltje. Zodra ik er binnen stapte was ik verliefd. De stijl is geweldig en alle items zijn ontzettend mooi gemaakt en kloppen helemaal. Vooral onder de stylische mannen zijn de varsity jackets, de sporty high school jacket, ontzettend populair. Ze worden gecombineerd met een gave jeans of met een mooie chino en leuke sneakers.
150 Nevins St, Brooklyn, NY 11217
http://thebkcircus.com
brooklyncircus

Club Monaco
Club Monaco is een van mijn favoriete winkels in New York om te shoppen. Tussen alle prachtige kleding staan vitrines die gevuld zijn met geweldige vintage items zoals vintage tassen, horloges en sieraden. Naast een super leuke dames collectie hebben ze ook voor heren ontzettend veel mooie items. Een echte aanrader voor jou en je partner.
160 5th Ave, New York, NY 10010
http://www.clubmonaco.com
Club_Monaco_fifth_ave_06

 

Shinola
In de wijk Soho zit de winkel Shinola. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar bij binnenkomst werd ik blij verrast. Je komt binnen in een soort koffie bar, en als je doorloopt kom je in een ontzettend leuk winkeltje terecht dat vol staat met de mooiste lederwaren en leuke accessoires. Wat het extra leuk maakt is dat je alles kan laten personaliseren. Je kan dus eigenlijk niet de deur uit lopen zonder een leuk notitieboekje met je initialen erop.
177 Franklin St, New York, NY 10013
http://nl.shinola.com
shinola


Food
Na een een overvol dagje van shoppen moet er natuurlijk lekker gegeten worden. Daarom ook wat restaurant-tips.

Beauty & Essex
Je komt binnen in een echte pawn shop waarbij er achter in de winkel een grote uitsmijter staat. Zodra je je reservering door geeft laat hij je door een deur. Een groter contrast kan er bijna niet zijn want je stapt binnen in een prachtig en trendy restaurant. Op de kaart staan veel gerechten die zijn bedoeld om te delen met elkaar, het shared dining conept. Stuk voor stuk komen er heerlijke gerechten op tafel. Maar eet niet teveel, want ook de toetjes zijn geweldig!
146 Essex St, New York, NY 10002
http://beautyandessex.com
Beauty&essex

Buvette
Buvette is een restaurant, bar en cafe in één. Gelegen in het gezellige West Village is dit een ideaal tentje om even neer te strijken voor een heerlijke kop koffie. Vergeet voora nietl wat eten te bestellen want het is hier erg lekker! En de openingstijden zijn ook erg fijn. Ze zijn dagelijks geopend van 8 uur ‘s ochtends tot 2 uur ‘s nachts.
42 Grove St, New York, NY 10014
http://newyork.ilovebuvette.com
buvette

Sprinkles Cupcake ATM
Voor de zoetekouw onder ons. Een echte Cupcake ATM, waar je 24 uur per dag sprinkles cupcakes uit de muur kan trekken. Wat wil je nou nog meer?
780 lexington avenue, new york, NY 10065
http://www.sprinkles.com/cupcake-atm
cupcake-atm

Uitgaan
Om af te sluiten heb ik nog een goede cocktailbar voor je in petto.

Bathtub Gin
Gezien mijn liefde voor Gin&Tonic kan ik deze hele goede G&T bar aanraden. Het heeft een echte amerikaanse boudoir sfeer en er staat een oude badkuip in het midden van het restaurant. Naast de goede cocktails kan je hier ook een goed diner meepakken.
132 9th Ave, New York, NY 10011
http://bathtubginnyc.com
Bathtub-Gin_04

Wil jij gestyled worden door Jessica? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s