How to wear: Shorts

Door het aankomende lente-weer is het tijd om de shorts vanuit de onderste plank in de kledingkast tevoorschijn te halen. Dit weekend bereikt Nederland een temperatuur van 20 graden. Mannen houden van de bevrijding van een lange broek en gaan massaal bij mooi weer voor de short. Wat voor verschillende shorts zijn er eigenlijk? Met welke verschillend items kan je de short dragen? En welke short kan je bij welke gelegenheid het beste dragen?

Chino short: 
Bij formele gelegenheden is de chino short een net alternatief voor de lange broek. De uitraling is chique en formeel en het model zit aangesloten. Combineer het chino short met een polo, shirt, dunne trui of zelfs een blazer. Gelegenheden: Voor een diner aan het strand, een familiedag of een culturele dag.
DSC_9069

 

Denim short:
Denim is een dik materiaal waardoor het warmer is als de zon nauwelijks schijnt. Ga daarentegen bij hoge temperaturen niet voor denim, de short gaat plakken aan je been en wordt erg heet. Combineer het denim short met een casual overhemd, T-shirt, of een trui. Door de blauwe denim kleur kan je het met veel items combineren. Gelegenheden: Een middagje op het terras of in het park. Een bezoek aan de dierentuin of attractiepark. Of ’s avonds bij een buiten-diner/bbq.
DSC_9074

Cargo short:
Het materiaal  van dit soort short is erg dun, dus zeer geschikt voor de warme dagen. De short is stoer vanwege de zakken aan de zijkant. Ook heeft dit model short een comfortabele en redelijk wijde fit. Combineer het cargo short met een T-shirt, vest of trui. Gelegenheden: Voor de avontuurlijke dagen in de lente en zomer, een fietsroute of een dagje uitwaaien op het strand.
DSC_9081

 

Jogging short:
Het jogging materiaal zorgt voor een zeer comfortable fit. De flexibiliteit is groot en je trekt hem gemakkelijk aan zo zonder rits en knoop. Combineer het jogging short met een wijdvallend T-shirt of trui. Gelegenheden: Voor s’ochtends als je een ontbijtje voor je vriendin moet maken, voor de tent op de camping, of als je met mooi weer graag wilt gaan sporten.
DSC_9086

 

Hebben wij jou geinspireerd? Bestel nu een nieuwe box bij jou personal shopper. Ben je nog geen klant? Meld je dan nu aan op http://www.thecloakroom.nl

Een gedachte over “How to wear: Shorts

  1. Pingback: How to wear: Short Sleeve Shirt | The Cloakroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s