Favoriete hotspots van personal shopper Noga

De Baarsjes in Amsterdam is echt een up and coming buurtje. Vandaar dat ik daar ben neergestreken. Er poppen steeds leukere cafe’s op zoals cafe Frits, waar je kunt genieten van vele soorten bier en lekkere burgers. Verderop zit ook Graceland Bar-B-Q, wat voor de vleesliefhebber hemel op aarde is. Het lijkt alsof je in een oude westernfilm terecht bent gekomen.

In het weekend vind ik het leuk om te touren op mijn Scoopy (vintage honda brommer). Ook vind ik het leuk om galerie openingen te bezoeken. Over kunst gesproken, er is nu in Den Haag een grote tentoonstelling van foto’s van Anton corbijn, een echte aanrader. Soms pakken we wel eens ons camperbusje om een weekend naar een stad zoals Antwerpen te gaan of een tripje door Frankrijk te maken. Daarnaast shop ik uiteraard ook graag bij mijn favoriete winkels: &Other Stories, Urban Outfitters en Things I like, Things I love. Uit eten doe ik het liefst bij de Thai Song Kwae op de Nieuwmarkt. Deze Thai is de beste Thai in town. Het is verre van chique of conceptueel, maar gewoon een goede thaise keuken met de sfeer van Thailand.

Nieuwe plekken ontdekken in Amsterdam is altijd leuk om te doen. Laatst ben ik naar het event TonTonClub XXL in westergasfabriek geweest. Een hal vol flipperkast machines en andere oldschool games. De TontonClub is een cafe met jaren 80 flipperkasten en andere games gevestigd op de wallen. Echt een must om eens een bezoekje te brengen.

In de zomer ben ik op vele verschillende festivals te vinden. Een van de beste festivals is Into The Great Wide Open op Vlieland. Ongedwongen sfeer, leuke bands en een geweldige omgeving. Met de tent kamperen langs de Noordzee en af en toe surfen of zwemmen. Deze zomer doe ik het iets anders want er staat een avontuurlijke trip naar Bali gepland.

Frits
Cafe Frits, Jan Evertsenstraat 135, Amsterdam

graceland-barbq-amsterdam-5
Graceland, Jan van Galenstraat 8, Amsterdam

Thingsilike
Things I like Tings I love, Jan Evertsenstraat 106, Amsterdam en Hommelstraat 60, Arnhem

Tontonclub
TonTonClub, Sint Annendwarsstraat 6, Amsterdam

Wil jij gestyled worden door Noga? Klik hier.

Een gedachte over “Favoriete hotspots van personal shopper Noga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s