Meet: Personal shopper romy

DSC_7448

Hi everyone! I am very thrilled to say that I am now also a member of The Cloakroom family as a Personal Shopper. Ik ben Romy, 23 jaar. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Houten en sinds kort weer terug in mijn favoriete stad! Na mijn grafische studie wilde ik toch liever door leren in de mode. Mijn liefde voor mode begon toen ik als klein meisje modellenwerk deed en een keer in een bruidsmodeshow mee mocht lopen als bruidsmeisje. Ik bemoeide me toen al graag met de styling, en wilde later ook bruidsjurken gaan ontwerpen. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan Academie Artemis, en werkte ik als Style Advisor bij Vanilia waar mijn sales ambiance in combi met styling opbloeide tot mijn passie.

 

Waarom spreekt werken bij The Cloakroom je aan?
Na mijn ervaring in de vrouwenmode leek het mij een geweldige uitdaging om dit nu voort te zetten in de mannenwereld. Ik vind het heerlijk om iemand helemaal te restylen en happy te maken met een nieuwe outfit. Hier haal ik echt voldoening uit.

 

Wat zijn je favoriete merken en waarom?
Ik hou zelf van aparte stoffen, mooie structuren en artistieke dessins. Paul Smith is dan ook een van m’n favo brands waar we mee samenwerken. Ik mix graag edgy met minimalistische items, hierbij is het merk Soulland ideaal!

 

Waarom raad je mannen aan om gebruik te maken van The Cloakroom?
Bij The Cloakroom neem je alles uit handen van de klant. Het concept is efficiënt voor de “liever-niet-shoppers” onder ons en zo kunnen ze er toch zonder tijd en moeite goed gestyled uitzien! Ook is het allemaal niet zo zakelijk als in een fysieke winkel maar juist een gezellige persoonlijke ervaring.

 

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van de man?
Op nr 1 staat absoluut een leren biker jack. Daarnaast een nette lange wollen jas. Liefst olijf groen of donker blauw met een mooie kraag en goede knopen. Ook kijk ik altijd gelijk naar de schoenen van een man. Een subtiele sneaker in een basic kleur is ook echt een must, mooi in combi met een juist wat nettere outfit!

Wil jij gestyled worden door Romy? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s