Favoriete hotspots van personal shopper Lisette

Het mooiste van Amsterdam vind ik het stadscentrum met de grachten. Om hier optimaal van te genieten woon ik in de Jordaan op een woonboot. Op zaterdag ochtend hoor ik de Noordermarkt die wordt opgebouwd dus erg lang blijf ik niet in bed liggen. S’ochtends doe ik mijn rondje, haal ik mijn boodschappen voor het weekend en ontbijt ik bij de Finch. In de zomer is het daar heerlijk vertoeven op het terras. Ik ben dol op verse sapjes, deze haal ik dan altijd bij Dr. Blend. Eigenlijk verlaat ik mijn buurt niet zo vaak omdat er in de omgeving zoveel leuke tentjes zijn. Mijn zondag besteed ik graag aan C cosmetics & care voor een heerlijke massage. Ze gebruiken hier alleen natuurlijke producten en zijn ook zeer geschikt voor mannen. Oh en ook niet onbelangrijk, het kantoor zit op 5 minuten fiets afstand, heel fijn!

Een andere hotspot van Amsterdam van mij is het restaurant Guts&Glory. Een gezellig en vooral lekker restaurant waar ze al hun gerechten bereiden met kip. Hier heb ik al een aantal keren gedineerd met collega’s. Daarna een bezoek brengen aan Disco Dolly en mijn avond is compleet.
Daarnaast is Bar Americano ook een favoriete plek. Het ligt aan de amstel en serveert heerlijk eten geinspireerd op New York.
Voor leuke hebbedingetjes of cadeautjes ga ik vaak naar de winkel ANNA+NINA. Hier haal je handige en prachtige kleine producten.

image-28
Dr. Blend, Herenstraat 23, Amsterdam

kopjes-de-beste-beauty-shops-4
C Cosmetics & care, Herenstraat 30, Amsterdam

48033-2-6-[s]
Guts&Glory, Utrechtsestraat 6, Amsterdam

Americano Bar & Kitchen
Bar Americano, Amsteldijk 25, Amsterdam

anne-nina-tweede-winkel-amsterdam-interieur_crop_605x300
ANNA+NINA, Kloveniersburgwal 44 en Gerard Doustraat 94, Amsterdam

Wil jij gestyled worden door Lisette? Klik hier.

Een gedachte over “Favoriete hotspots van personal shopper Lisette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s