The Cloakroom Icon: Don Draper

In de mode draait alles rond inspireren en geïnspireerd worden. Wij bij The Cloakroom hebben zelf een aantal mode iconen waar we gewoon kei-hard naar opkijken. Omdat zij net de stijl hebben die we graag wat meer in het straatbeeld zouden terugzien.

don-draper

Een van onze ultieme favorieten is zonder twijfel Don Draper. Deze invloedrijke reclameman uit de serie Mad Men heeft niet alleen een charismatisch uiterlijk maar ook een onberispelijke stijl. Hoewel alles zich afspeelt in de jaren vijftig, zijn deze outfits tijdloos.

Schermafbeelding 2015-03-10 om 16.09.57

Mooie afgelijnde kostuums met matchende dassen, dat is de ‘Signature Don look’. Een net voorkomen straalt dan ook altijd autoriteit uit. Dit heeft mr. Draper goed begrepen. In zijn vrije tijd spot je hem regelmatig in een leuke polo of een casual shirt. Werk je look af met een fashionable zonnebril voor die extra stoere touch.

Get the look:

neem contact op met jouw personal shopper of meld je aan op de site, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s