Favoriete hotspots van personal shopper Saskia

Met een prachtig lenteweekend voor de deur deel ik graag mijn hotspots van Amsterdam met jullie. Ik kom uit Maastricht en je kan mij dus zeker rekenen als een echte bourgondiër. Met zo’n levensgenieter als ik is het makkelijk om een aantal persoonlijke favorieten voor jullie op te schrijven. Om toch een beetje het zuidelijke naar Amsterdam te halen ben ik wekelijks te vinden bij Frites uit zuyd aan de Ceintuurbaan. Ze hebben daar de beste frieten en garnalenkroketten!

Ik woon in de wijk West in Amsterdam en mijn favoriete restaurant daar is Restaurant Fier. En om toch weer even mijn zuideljke roots te laten horen, ze hebben daar heerlijk limburgs zuurvlees. Een andere favoriet in Amsterdam West is Bar spek. Zelf kom ik daar vaak om te ontbijten maar de pizza’s zijn ook een echte aanrader (probeer vooral die met parmaham en truffel).

Verder ben ik in het weekend vaak te vinden op de Noordermarkt. Op deze internationale markt is alles te vinden. Na een bezoek aan de markt ga ik door naar de 9 straatjes. Mijn favoriete kleldingwinkel daar is JAN in de wolvenstraat.Dit is een sfeervolle winkel met een assortiment bestaande uit design producten.

Frites uit zuyd, Ceintuurbaan 113, Amsterdam
a6673a08061f2d60145cca7cd553c0c2

Fier, De Clercqstraat 79, Amsterdam
cf69fa0168d348e3afabfc7407fff816

Bar Spek, Admiraal de Ruijterweg 1, Amsterdam
53678597cce2a9c8d7bc0d3db974418c

Noordermarkt, Noordermarkt, Amsterdam
51106a60edd3e8ccf2a1ec299a73ce93

JAN, Wolvenstraat 9, Amsterdam
cbcc2ffcea3b8c373f8eae1c7aa1d39e

Wil jij gestyled worden door Saskia? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s