Meet: Personal shopper Anouk

DSC_4692

Hi, ik ben Anouk en ik loop reeds 25 lentes rond op deze mooie wereld. Mijn passie voor mode ontdekte ik op jonge leeftijd. Zo liet ik mijn Barbie en Ken poppen modeshows lopen op de beats van Michael Jackson. Naaien kon ik nog niet maar plakband was een handig alternatief. Toen ik ouder werd verslond ik wekelijks verschillende magazines en ondertussen heb ik bijna 4 jaar mijn persoonlijke mode en lifestyle blog. Mijn diploma communicatie heb ik behaald te Lessius. In de mooiste stad aan de Dijle, Mechelen.

Waarom spreekt werken bij The Cloakroom je aan?

De combinatie van mijn liefde voor mode en communicatie bracht me uiteindelijk bij the cloakroom. Ik vind het reuze leuk om nieuwe mensen te leren kennen en een band te scheppen over gemeenschappelijke interesses! En daarbij, kan iemand zich een leukere job inbeelden dan shoppen? Juist ja!

Wat zijn je favoriete merken?

Ik heb een voorliefde voor Scandinavische merken. De cleane snits, het verfijnde materiaal en de originele details maken van elk kledingstuk een topitem! Dus Samsoe Samsoe, Filippa K en Tiger of Sweden mogen zeker niet op dit lijstje ontbreken!

Waarom raad je mannen aan om gebruik te maken van The Cloakroom?

Hoe je het ook wendt of keert, time is money. In deze drukke tijden is er vaak niet genoeg tijd om voor elke gelegenheid ook nog eens de perfecte outfit te vinden. Bovendien is er ook nog eens een groot aanbod waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij the Cloakroom bieden we de ideale oplossing. Iemand die er stijlvol uit kan zien zonder tijd te verliezen, ideaal toch?

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van de man?

– The perfect coat
Een jas zorgt voor de eerste indruk. Een jas is het eerste wat mensen zien als je ergens binnenkomt dus dat moet meteen goed zitten.

– Schoenen
Ik ben zelf persoonlijk een schoenenfreak en ik weet dat ik hier niet alleen in ben. Je schoenen maken of kraken je outfit. Deze zoek je dus heel nauwkeurig uit.

– Accessoires
Een leuk paar kousen, een mooie sjaal, noem het maar op. Deze finishing touches maken je outfit helemaal af. Maak er dus zeker gebruik van!

Wil jij gestyled worden door Anouk? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s