Favoriete hotspots van personal shopper Laetitia

Op mijn perfecte zaterdag in Amsterdam loop ik de hele dag door de stad en stop ik bij ieder plekje dat er leuk uit ziet. Vooral op de lekkere koude heldere dagen als in afgelopen week. Zelf woon ik in West en ‘s ochtend ga ik eerst langs de ten Kate Markt om lekkere producten en nieuwe bloemen te halen. Naast de Ten Kate markt staat sinds kort ook De Hallen waar het altijd gezellig druk is. Naast de filmhallen heb je daar ook de foodhallen, zodat je na een bezoek aan de (ruime) bioscoop nog een drankje aan de gin-tonic bar kan drinken. Na de markt ga ik uitgebreid ontbijten bij cafe Wilhelmina. Daar maken ze heerlijke cappuccino’s die ze altijd serveren met een homemade koekje.

Met mijn museumjaarkaart kan ik altijd een museum inlopen. Een bezoekje aan het stedelijk museum staat binnenkort op de planning. In maart opent daar een tentoonstelling van een persoonlijke favoriet van mij: Matisse. Daar ga ik sowieso heen!

In het weekend vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken met alles wat ik op de markt heb gekocht, maar het is misschien nog wel fijner om gezellig uit eten te gaan. Afgelopen week ben ik gaan dineren bij Faam. Hier serveren ze houtoven pizza’s maar dan een tikkeltje anders. Neem bijvoorbeeld de pizza met saffraan en inktvis. Het personeel loves their job en bieden je uitstekende service. Het heerlijke eten en de super sfeer hebben ervoor gezorgd dat ik er bijna de hele avond ben blijven zitten.

Enkele andere favoriete hotspots van mij zijn:

Goodies
Een kleine maar fijne lunchplek in de negen straatjes. Lunch/dinner. Huidenstraat 9 Amsterdam, www.goforthegoodies.nl

closing-time

Wilde Zwijnen
Restaurant met heerlijke gerechten geïnspireerd op de Hollandse keuken. Lunch/dinner. Javaplein 23 Amsterdam, www.wildezwijnen.com

LES00046

Coffee & Coconuts
Restaurant met goede koffie en homemade gerechten, ideaal om met je laptop neer te strijken. Breakfast/lunch/dinner. Ceintuurbaan 282-284 Amsterdam, www.ctamsterdam.nl

coffeecoconuts2

Wil jij gestyled worden door Laetitia? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s