How to wear: meerdere lagen

Is een gelaagde outfit ook jouw ultieme doel, maar krijg je het maar niet voor elkaar om een perfecte outfit samen te stellen. De meerdere lagen zijn niet meer uit het modebeeld weg te denken, maar kan erg moeilijk te creëren zijn. Er zijn een aantal basisregels die je een eind op weg kunnen helpen. Zorg voor verschillende maar gecoördineerde kleurencombinaties. Een outfit in één dezelfde kleur is niet spannend, maar spring ook niet van de hak op de tak. Gebruik eenzelfde kleurtinten of kies voor een kleur die eruit springt. Een slimme regel binnen de gelaagdheid is om lichte kleuren onder en donkere kleuren boven te dragen. Dit zorgt voor meer beweging en geeft een elegante uitstraling. gelaagdheid1 7c61fd7a7e17c78665e3017a5f89c1ed Bedenk dat een gelaagde outfit erg warm of volumineus kan worden. Om te voorkomen dat je er te gezwollen uit gaat zien is het verstandig gebruik te maken van dunne en lichte stoffen als onderlaag. De bovenste laag mag dikker van materiaal zijn. b24dd418bdc5b8c6247db90689ca9515 Binnen de outfit moet er orde plaatsvinden. Gebruik daarom niet verschillende prints of texturen tegelijk. Voor een goede combinatie gebruik je één print of textuur met verscheidene effen kledingstukken. gelaagdheid4 745d9d09a54af47c03de071ad951b7b3 De laatste belangrijke regel is om ervoor te zorgen dat elke laag goed zichtbaar is. Een extra laag toevoegen die vervolgens verstopt zit gaat niet ten goede aan de outfit. 4ed00154aac4f4ed641bbec9bc4a405e tumblr_ni18feIldH1t0ix92o1_540 Voor meer inspiratie kijk op de pinterest pagina van The Cloakroom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s