Meet: Personal shopper Jenneke

_DSC2968_1

Hi, mijn naam is Jenneke en voordat ik Personal Shopper werd bij The Cloakroom heb ik Technische Commerciële Textielkunde gestudeerd waar ik mijn affiniteit met mode kon combineren met management. Daarna heb ik mij
gefocust op styling en ben ik gaan studeren aan Academie Artemis in Amsterdam in de richting Mode Styling. Met deze achtergrond kan ik de kennis gebruiken om mijn klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Mijn favoriete merken?

De minimalistische stijl van Scandinavische merken spreekt mij erg aan, met als echte favorieten: Filippa K, Knowledge Cotton Apparel en Samsoe &Samsoe.

Waarom moeten mensen gebruik maken van onze service?

Het leuke aan de The Cloakroom is dat we met iets verrassends komen. Het ontvangen van een toffe box en thuis lekker op je gemak alle kledingsetjes passen is toch een uitkomst voor iedere man?

Leukste complimenten van een klant:

Voor mij is de box een succes als ik een klant heb weten te inspireren met de gekozen items. Een beetje ‘out of the box’ is leuk. Bijvoorbeeld als iemand verteld dat het item waarvan hij in eerste instantie dacht: dit is niks voor mij? Achteraf zijn lievelings kledingstuk blijkt te zijn!

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?

Een echte must in de kledingkast zijn drie goede basic items zoals een
stoere jeans, een mooi wit overhemd en een fijne pullover.

Wil jij gestyled worden door Jenneke? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s