Een kijkje in de week van personal shopper Lotte

Allereerst wil ik zeggen dat ik een gezellige week bij The Cloakroom heb gehad en dat er nog een leuk volgepland weekend aan zit te komen. Deze week kwamen er twee collega’s van het kantoor uit Denemarken over. Aan het Nederlandse kantoor uiteraard de taak om na kantoortijden te laten zien wat voor een stad Amsterdam is. Onlangs zijn we verhuisd naar een pand aan de reguliersdwarsstraat dus er is genoeg vertier om ons heen. Afgelopen dinsdag zijn we na het werk sushi gaan eten en hebben de avond afgesloten met een paar dansjes in de leukste homo tent van Amsterdam, Taboe. Donderdag zijn we met het hele kantoor wezen eten bij Pking, waarbij je echt voor de spare-ribs moet gaan, en daarna de film 50 shades of grey bekeken. (Geen aanrader) Uiteindelijk zijn we die avond beland in een karaoke bar met liedjes van destiny’s child. We hebben onze Deense collega’s een goed kijkje in het leven van Amsterdam laten zien als je het mij vraagt. Vanavond heb ik een vrijdagmiddag borrel en zal ik uiteindelijk belanden in chapter 21 vanwege de lekkere R&B deuntjes en de smakelijke cocktails. Zaterdag geef ik een feest voor mijn broer zijn 30ste verjaardag en zondag heb ik eindelijk een rustdag voor mezelf. Enkele hotspots en tips van mij om je weekend mee te besteden: morganmees Morgan en Mees: Een nieuw restaurant in Amsterdam-West is deze week geopend. Het zit in een gerestaureerd monumentaal pand en heeft een prachtig interieur. Ook de menukaart ziet er veelbelovend uit. Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam render-Meat-West-03 De Hallen Amsterdam: Op deze plek komt alles samen. Leuke nieuwe winkels, een mooie bioscoop, goede restaurants en de populaire Foodhallen. Dat alles onder één dak met een boel gezelligheid. Hannie Dankbaar Passage 33, Amsterdam se Scandinavian EmbassyDit is een scandinavisch koffie en lunch tent aan het sarphatipark met de beste koffie van Amsterdam. Ze combineren goede koffie met een healthy lunch en fashion design items. Sarphatipark 34, Amsterdam www.thecloakroom.nl/lotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s