Meet: Personal shopper Colette

DSC_2003-2

Hi guys mijn naam is Colette, 26 jaar en ik ben de newest member van The Cloakroom. Ik ben geboren in Nederland, maar heb het grootste deel van mijn leven in België gewoond. Sinds 5 jaar woon ik weer in het bruisende Amsterdam. Na mijn studie Marketing Communicatie heb ik een cursus styling gevolgd. Hier begon mijn interesse voor mode nog meer te kriebelen.

Om ervaring in de mode op te doen ben ik een half jaar de personal assistant geweest van de ontwerpster en een nieuw lingeriemerk. Toen het tijd werd voor een vaste baan, was ik heel blij met de vacature voor personal shopper bij The Cloakroom. Mijn interesse voor kleren combineren met een leuk telefoongesprek dat vooraf gaat aan het samenstellen van een box, sounds like a dreamjob!

Mijn favoriete merken?

Zelf ga ik vaak voor de Scandinavische merken zoals Filippa K; ingetogen kleuren, strakke pasvormen en veel aandacht voor detail. Het Nederlandse merk Scotch & Soda vind ik ook heerlijk om mee te werken. Zij werken met klassieke en vintage stijlen die de jonge trends weerspiegelen. Een paar Happy socks mogen zeker niet ontbreken in je wardrobe om je outfit compleet te maken!

Waarom moeten mensen gebruik maken van onze service? 

Geen inspiratie, geen tijd of gewoon een keer tijd voor wat anders? Dan is The Cloakroom de oplossing. Een box vol outfits met zorg uitgezocht en dan ook nog bij jou thuis bezorgd. Kan het nog makkelijker?:)

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?

– De perfecte jeans gecombineerd met een overhemd of sweater
– Een stoere biker jacket of een mooie trench coat, love it!
– Een mooie mooie blazer die zowel casual als casual chique kan gedragen
worden.

Wil jij gestyeld worden door Colette? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s