Meet: Personal shopper Talisa

_DSC4285

Hi, mijn naam is Talisa. Voordat ik als Personal Shopper bij The Cloakroom begon heb ik aan de Styling Academie Artemis ‘allround styling’ gestudeerd. Naast mijn studie heb ik veel freelance klussen gedaan en werkte ik als styliste voor de webshop 9straatjesonline. Ik was verantwoordelijk voor de ‘as seens’. Dit zijn fotoshoots om te laten zien hoe de kleding zit en hoe je de kleding kan combineren. Na het afronden van mijn studie heb ik een stage gelopen bij Avelon. Hier heb ik alles geleerd over kleding en het gehele proces, van schets tot campagne shoot.

Favoriete merken?

De Scandinavische merken spreken mij toch het meest aan. De kleding van Samsøe Samsøe en Filippa K draag ik zelf ook het liefst. Maar ook de merken van Nederlandse bodem zoals Denham en Scotch&Soda vind ik heel gaaf!

Waarom moeten mensen gebruik maken van onze service? 

De meeste mannen hebben geen tijd of zin om te winkelen. Wij maken het leven van hun vriendinnen ook een stuk makkelijker om deze taak uit handen te nemen. Ook verbreedt het de horizon voor mannen, wij kiezen producten die zij zelf niet zo snel zouden uitkiezen. Het lijkt mij zelf ook fantastisch om een box vol met mooie mooie kleding thuis te ontvangen. Wie wil dat nou niet!

Leukste complimenten van een klant?

Conclusie Holy shit Talisa wat ben jij hier goed in!! Echt veel nicer dan ik verwacht had. Ben er echt blij mee! Op het moment heb ik niet veel kleding nodig en toch heb ik echt een leuke stapel om eens over na te denken! Daarnaast is m’n vriendin er trouwens stinkjaloers op, dat zijn ook bonuspunten 😉 “John van de Vorstenbosch”

Jaja, heb eindelijk de oplossing voor mn buitengeproportoineerde taille/benenverhouding heb jeans geadviseerd gekregen van Talisa; mn personal shopper. pics coming soon. Daarnaast nog een aantal vette nieuwe outfits opgestuurd gekregen. Thanks The Cloakroom. “Menno Hilbers”

Hi Talisa! vond de toegezonden setjes van je erg leuk! Erg goed ingeschat wat mijn stijl is! I like my personal shopper. “Suraj Jankie

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?

Items die eindeloos te combineren zijn:
– Een tijdloos leren biker jacket
– Een mooi paar nette schoenen, om je outfit compleet te maken
– Een prachtige blazer voor elke gelegenheid geschikt, het liefst donkerblauw of grijs.

Wil jij gestyeld worden door Talisa? Klik hier.

Een gedachte over “Meet: Personal shopper Talisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s