MEET: PERSONAL SHOPPER VALERIE

DSC_1935_1

Hi, mijn naam is Valérie, ben 26 en kom uit Antwerpen. Na mijn studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen kwam ik terecht in PR, wholesale en verkoop vooraleer ik bij The Cloakroom belandde. Als personal shopper kan ik al mijn passies combineren. Mode, styling en shoppen met ook nog eens een leuk gesprek. Mijn passie voor mode ontwikkelde ik al heel vroeg. Als klein meisje zat ik al in de modebladen van mijn moeder te neuzen, vol bewondering voor die mooie plaatjes en kleuren. En niets is leuker dan passie in je job te vinden.

Favoriete merken? Ik ben zelf een Kameleon dus ik kan de ene dag hippystyle naar kantoor komen en de dag nadien heel klassiek zijn, hangt wat af van mijn humeur die dag. Ik vind merken als Lee en Scotch and Soda, heel leuk maar als ik moet kiezen ga ik voor de Scandinavische look. Samsøe Samsøe, Tiger of Sweden, Filippa K en Bruuns Bazaar zeker voor mannen geldt dat het hem in de details zit, een mooi afgewerkt hemd met een goede jeans is altijd een winner, er mag wel wat attitude in je outfit zitten.

Waarom moeten mensen gebruik maken van onze service? Iedereen die niet houdt van winkelen bel The Cloakroom. Als je gewoon geen tijd hebt om te shoppen , bel The Cloakroom.  En iedereen die het gewoon leuk vind tom eens van kop tot teen gestyled te worden is aan het juiste adres bij ons!

Leukste compliment dat je ooit hebt gekregen? Ik sta er echt nog altijd van versteld hoe je gewoon op basis van een gezellig gesprek van 20 minuutjes mij spot on gekleed hebt! Ik zou het zelf nooit beter gekund hebben! Bedankt voor deze geweldige box!

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?

  • Jeans: een basic donkere blauwe denim. Niets zo mooi als een perfect passende jeans. Ik ben ook fan van een mooi jeanshemd.
  • Goede accessoires: die maken je outfit echt af, leuke sokken, goede riem, schoenen. Ik geloof er heilig in dat zowel bij mannen als vrouwen de accessoires een outfit goed maken! Een saaie outfit pimp je helemaal met een leuk paar sokken of een leuke sjaal.
  • Een mooi goed afgewerkt hemd, liefst wit of lichtblauw.

Wil jij gestyled worden door Valerie? klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s