Meet: Personal shopper Carmen

_DSC4672

Hello everyone, nice to meet you! Ik ben Carmen, 27 jaar en sinds begin november verhuisd naar Amsterdam om deel uit te maken van het Cloakroom team! Met een klein hartje verliet ik m’n geboortestad Antwerpen om de Belgische klanten van The Cloakroom zo goed mogelijk in een nieuw jasje te steken. Drie maanden verder heb ik nog steeds geen seconde spijt van mijn beslissing gehad en vind ik het heerlijk om m’n klanten er piekfijn uit te laten zien! M’n passie voor mode kreeg ik vooral via m’n moeder (Thanks again Mom!) die zelf haar eigen kledingzaak heeft voor vrouwen. Al snel ging ik met haar collecties aankopen en rolde ik zo vanzelf in het vak als styliste. Ook al heeft m’n opleiding als danser en leerkracht in kunstvakken niet een directe link met mode, het is altijd duidelijk geweest dat m’n oog ook wat wil.

Favoriete merken? Vooral Samsoe Samsoe is m’n nummer één. Ik kan het niet laten om uit de mannencollectie het kleinste maatje voor mezelf te bestellen. Boxy hemden in een leuke stof of patroon, maar toch een coole look. Ook Filippa K en Tiger of Sweden zijn twee favorieten. Ik hou van de minimalistiche look, die ‘less is more’ toch tot een hoger niveau tilt. Ik ben dus helemaal weg van de Scandinavische merken!

Waarom moeten mensen gebruik maken van onze service? Het lijkt me heerlijk om jezelf te laten verrassen, het voelt een beetje aan als een cadeautje uitpakken. Je weet ongeveer wat er in zit, omdat je zelf de richting bepaalt, maar toch is het steeds spannend om de doos aan te krijgen. Het geeft je een comfortabel gevoel om thuis je kleding lekker even door te passen en te kijken wat je kan combineren met kleding die je zelf nog in je kast hangen hebt. Volgens mij is het ook leuk om eens te kijken wat iemand anders voor jou zou kiezen zodat je eens uit je comfortzone kan stappen.

Leukste compliment dat je ooit hebt gekregen? “ De doos is al toegekomen! FE-NO-ME-NAAL! Ik ben echt onder de indruk (net als alle collega’s)! Belachelijk cool!” Ruben Volckaert “Ge-wel-dig!!! Een dikke merci Carmen! Zalige outfits!! Mijn ventje staat te blinken tijdens zijn pasbeurt en zoonlief loves the box… Heel speciaal dat zonder persoonlijk contact de kledij mooi aanpast (zelfs de mouwen!) en helemaal zijn stijl volgt! Blij mijn ventje zo te kunnen verrassen… Me happy! Jammer dat het nog niet voor vrouwen bestaat.” Maarten & Els Verckens

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?

  • Dé schoen: Schoenen maken je outfit altijd helemaal af. Of het nu die speciale sneaker, mooie eenvoudige laars of toffe kostuumschoen is, een outfit valt of staat met je keuze van schoenen!
  • Lederen jas (en dan het liefst in het zwart): Op elke leeftijd kan een lederen vest cool zijn. Het kan je outfit een tik stoerder maken zonder dat het over the top hoeft te zijn. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is om het perfecte model te vinden. Goed zoeken is zeker de moeite waard!
  • Hemd: Hoe je het ook bekijkt, een man is altijd mooi met een hemd! Wit, in kleur (liefst niet te fel), eentje met een print of een mooi zwart… Altijd een schot in de roos. En als noch vorm, noch kleur uitmaken, kies er dan maar eentje van Samsoe Samsoe.

Wil jij gestyled worden door Carmen? klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s