Meet: Personal shopper Anneloes

Schermafbeelding 2015-01-19 om 13.57.11

Hi guys! Meestal ben ik degene die mijn klanten het hemd van het lijf vraagt maar nu is het de beurt aan mij. Ik ben Anneloes, 25 jaar en al een tijdje maak ik deel uit van deze hippe start-up! Ik woon sinds een paar jaar in Amsterdam maar ben geboren en getogen in het Hoge Noorden: Groningen. Ik heb Communicatie gestudeerd maar tijdens mijn bijbaantjes begon de passie voor mode en styling te kriebelen. Na het werken in de modebranche, bijvoorbeeld bij Michael Kors, werd mijn enthousiasme groter en groter. Toen de vacature van Personal Shopper bij The Cloakroom online kwam heb ik ook niet hoeven twijfelen. En gelukkig maar, want ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Wat vind jij het leukste aan je job?
Naast dat ik elke dag met mode bezig ben, is het leukste aan mijn werk het persoonlijk contact dat ik heb met mijn klanten. Soms zit je een half uur met iemand aan de telefoon te kletsen en leer je diegene echt een beetje kennen. En iedere klant heeft natuurlijk een eigen stijl, dat maakt elke dag én box anders.

Wat zijn je favoriete merken?
Mijn favoriete merken zijn Samsøe & Samsøe, Filippa K en Scotch & Soda. Er zit altijd wat leuks tussen en Scotch & Soda en spreekt bijna alle doelgroep aan. Filippa K is mijn favoriet door het minimalistische in de kleding, met subtiele details en hoogwaardige kwaliteit. Samsøe & Samsøe is echt een typisch Scandinavisch merk; lekker edgy, altijd trendsettend, I love it!

Leukste compliment dat je ooit hebt gekregen? “Vandaag kwam de post met een grote doos langs, super opgetogen was ik! Eng bijna hoezeer de keuze van de kleding overeenkomt met de wat ik zelf ook zou hebben gekocht. Wat mij zelf nooit zou lukken is dat het zo mooi met elkaar matched. Daar ben ik dus helemaal blij mee.” – Remco Roovers “Anneloes, even een woord van dank! Ik heb het pakketje goed ontvangen. Ik kan concluderen dat ik nauwelijks een onderscheid kan maken tussen wat ik zelf uit de rekken zou halen en wat jij mee toestuurde en tevens alles perfect past.Wanneer de tijd rijp is doe ik graag opnieuw beroep op je expertise. Een waar talent!” – Pieter van den Eede Dion Kesling over zijn tweede box: “Wederom een schot in de roos doos!”

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?
– Een klassiek wit overhemd: Een klassiek wit overhemd staat elke man, ongeacht je leeftijd, postuur of huidskleur. Voor een smart casual look draag je het overhemd onder een blazer of een pullover en op een neutrale/ gekleurde chino. Of draag het overhemd op een jeans, rol de mouwen iets op en voilà, een clean casual look is gecreëerd.

– Een goede basic denim: De meeste gaan steeds minder vaak strak in pak naar werk. Een donkerblauwe jeans, zonder wassing volstaat tegenwoordig ook. Een goede investering! Want deze denim kan je ook in je vrije tijd dragen met een casual sweater en.. een denim raakt nooit uit de mode. Ook fijn 😉

– Gezellige sokken: Dit maakt jouw outfit helemaal af. Gooi eens wat kleur, stippen of strepen bij je outfit en klaar is kees!

Wil jij gestyled worden door Anneloes? klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s