GoodPeople

GoodPeople-AW14-1 Ken jij het merk GoodPeople al? GoodPeople is opgericht in 2007 en biedt een complete collectie wardrobe essentials voor de moderne man. De ontwerpen worden gekenmerkt door het contrast tussen klassieke verfijning en speelse roekeloosheid. GoodPeople gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en wordt volledig geproduceerd in Europa.  Hoewel iedere collectie van GoodPeople anders is dan de vorige, kan er altijd gerekend worden op een onverwachte twist. Wil jij graag een product van GoodPeople in je kledingbox? Neem dan contact op met jouw personal shopper of ga naar www.thecloakroom.nl GoodPeople-AW14-15-1 GoodPeople-AW14-16-1 GoodPeople-AW14-21-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s