Thrill Grill, for the love of burgers

0

Nadat Robert Kranenborg het perfecte hamburger recept had ontwikkeld was het tijd heel Nederland kennis te laten maken met de Thriller; een burger met 100% natuurlijk rundvlees van Hollandse weidekoeien, bladsla, tomaat, kaas, speciale Thriller saus, bacon van Brandt & Levie en zuur van Kesbeke op een speciaal, krokant gebakken broodje.

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Thriller reisden zij het land af met de Thrill Grill foodtruck. Het concept bleek een razend succes. Op 5 november 2014 openden zij daarom restaurant Thrill Grill in de Amsterdamse Pijp om nog meer door chef Robert Kranenborg ontwikkelde hamburgers, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, aan nog meer mensen te kunnen serveren. Thrill Grill, for the love of burgers.

 

Gerard Doustraat 98
1072VT Amsterdam

Maandag – Zondag
11:00 – 23:00 uur
Reserveren niet mogelijk

2-3 3-2 7-3

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s