The Cloakroom on Tour!

Schermafbeelding 2014-12-08 om 17.44.28

Onze personal shoppers kunnen nu ook langskomen bij jou op kantoor. Dus, zijn je collega’s en jij te druk om te shoppen, houden jullie er niet van of zijn jullie op zoek naar advies?
Boek dan nu The Cloakroom on Tour!

Het werkt heel simpel. Wij prikken in overleg een datum en tijdstip. Alle mannelijke collega’a die interesse hebben kunnen zich inschrijven.

De personal shoppers komen langs om een stijlsessie te houden. Hierin worden de maten, stijl en voorkeuren geïnventariseerd. Een stijlsessie duurt ongeveer 15 min.

De personal shoppers gaan aan de slag en sturen je een box met 2-3 complete outfits. Wij gebruiken meer dan 50 merken en onze prijzen zijn vergelijkbaar met die van de Bijenkorf.

De items die jij leuk vindt houd je en daar ontvang je een factuur voor, de rest stuur je gratis weer retour. Ter introductie geven wij 10% korting op de eerste box. Ben je al klant en komen we bij je langs? Dan krijg jij 10% korting op je volgende box.

Ben je toe aan nieuwe outfits en wil je dat wij bij jou op kantoor langskomen? Stuur even een mailtje naar fieke@thecloakroom.nl of bel 020-3314591.

 

Ps: Wij kunnen langskomen in Nederland en België!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s