Victoria's Secret show 2014

Gisteravond in hartje Londen werden door de topmodellen van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret de allernieuwste snufjes, creaties en noviteiten op lingeriegebied getoond. Over de flitsende catwalk paradeerden onder groot applaus maar liefst vijf Nederlandse schoonheden, onder wie Doutzen Kroes, Romee Strijd, Maud Welzen, Bregje Heinen en Imaan Hammam.

De show wordt op 15 december getoond op de tv-zender Net5. Zet deze maar alvast in je agenda.

Bekijk hieronder de foto’s van het geweldige spektakel:

Models present creations during the 2014 Victoria's Secret Fashion Show in London Singer Swift performs as a model presents a creation during the 2014 Victoria's Secret Fashion Show in London A model presents a creation as singer Swift performs during the 2014 Victoria's Secret Fashion Show in London A model reacts as singer Swift performs during the 2014 Victoria's Secret Fashion Show in London Models present creations at the 2014 Victoria's Secret Fashion Show in London A model presents a creation at the 2014 Victoria's Secret Fashion Show in London A model presents a creation at the 2014 Victoria's Secret Fashion Show in London Model presents a creation at the 2014 Victoria's Secret Fashion Show in London

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s