Een tattoo zetten in slow motion

Een plakplaatje zetten is voor velen een mijlpaal in hun leven. Eindelijk heb je kunnen kiezen tussen de tribal en de dolfijn en met knikkende knieën ga je richting de ink-shop. Eenmaal daar klim je met klotsende oksels in de doktersstoel die op zijn beurt vrolijk begint met jouw ondoordachte plan. De meesten verbijten de pijn, een enkeling jankt zich dood. Bij het bekijken van onderstaande video kunnen wij ons voorstellen dat je inderdaad alles bij elkaar schreeuwt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s