Bier drinken als een smurf

Een stevige knetter van een pils op de vrijdag hier op kantoor slaan wij nooit af, zeker niet als een leuke club mensen langs komt. Samen drinken betekent meestal flauwe humor en buikpijn van het lachen. Onze vriend Samuel Adams denkt daar precies zo over, maar de beste man is een genie en gaat een stap verder. Hij brouwt namelijk bier waar hij helium inspuit of gooit, geen idee hoe dat werkt. Wat je dus krijgt is dat je voortaan met je maten en je piepstem staat te drinken als een smurf. Of je met je piepstemmetje de dames imponeert laten we in het midden maar dat je je broek vol p*ist van het lachen staat vast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s