Servische patser zoekt een bruidje

Dit is Milisav Juan Gonzales Brzi. Milisav is 39 jaar komt uit St. Petersburg en is miljonair en dat laat hij graag zien ook. Mooi groot bed, met goud belegde wanden, groot bad en een mooie sjieke porseleinen eettafel, Milisav heeft het helemaal voor elkaar. Er mist alleen nog een bruidje om door het bed te gooien en lekker voor deze rijke stinkerd te koken.

De rijke boef heeft er zelf het volgende over te zeggen: “To all unmarried ones who would like to spend their life by my side and within all the beauties of my home. Please look below at all the magic of my home that I have decorated with taste, perhaps just for you”.

Wel één tipje voor Milisav, probeer ietwat vaker te lachen op de foto dat trekt de dames over het algemeen wat sneller aan dan die verdomd saaie blik.

image035image023image019image017image011image009image005image003crazy-rich-serbian-bachelor-shows-off-on-the-internet-to-find-love18__605-560x420crazy-rich-serbian-bachelor-shows-off-on-the-internet-to-find-love9__605-560x420crazy-rich-serbian-bachelor-shows-off-on-the-internet-to-find-love3__605-560x420crazy-rich-serbian-bachelor-shows-off-on-the-internet-to-find-love__605-560x419

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s