Het verhaal achter GoPro

GoPro is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het kleine cameraatje die op hoge resolutie POV beelden opneemt, die je overal aan vast kan maken of op plakken is in korte tijd uitgegroeid tot een enorme hit en cashcow. Eigenaar en bedenker van GoPro, Nick Woodman bedacht de GoPro 12 jaar geleden omdat hij een waterdichte camera op zijn surfboard wilde monteren en zo alle actie van hem en zijn vrienden vast te leggen.

Vandaag de dag is de GoPro de best verkochte camera ter wereld, is Nick zwaar miljonair, maakt de GoPro beelden die niet te onderscheiden zijn van peperdure producties en is iedereen een potentiële moviemaker. Bekijk hieronder zijn verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s