De echte Walter White van Breaking Bad

Fans van Breaking Bad kennen hem allemaal, Methkoning Walter White. Voor diegene die hem niet kennen, Walter White is een doodgewone leraar die zijn chemotherapie niet van zijn leraren salaris kan financieren. Om dat wel te kunnen begint White met het koken van Meth vanuit zijn camper niet wetende dat hij zal uitgroeien tot een ware druglord.

Wat velen niet weten is dat Walter niet alleen in de serie bestaat maar ook in real life. Toen AMC in 2008 begon met het uitzenden van Breaking Bad was de meest succesvolle Meth producent van Alabama, de echte Walter White al goed op weg naar de top van de drugswereld.

VICE zocht hem op en voelden hem aan de tand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s