Reis de wereld rond als Google trekker

Google heeft met de komst van Google Maps en later Street View de wereld voor iedereen dichterbij gebracht. Echter zijn er nog veel plekken op aarde die we niet kunnen zien. Dit gaat als het aan Google ligt zo snel mogelijk veranderen door middel van hun “Trekkers”. Dit houdt in dat er iemand met een “360 cam” op zijn rug rondloopt in bijvoorbeeld de Amazone, een berg beklimt of een onbewoond eiland in beeld brengt. Zo kun je nu al de Eiffeltoren beklimmen vanuit je luie stoel, het uitzicht bekijken vanaf het Burj Khalifa en rondlopen op het verlaten Japanse eiland Hashima waar scènes van James Bond Skyfall zijn opgenomen.

Bekijk hieronder hoe één van Google haar trekkers het Japanse eiland Hashima in beeld brengt.

Wil jij Google ook helpen de wereld in kaart te brengen? Geef je dan hier op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s