Pink Panthers | Europa's grootste juwelen dieven

Toen in 2012 de leider van de Pink Panthers werd opgepakt dacht iedereen dat de hype van het juwelen roven wel zou overgaan. Maar niets is minder waar. De struikrovers groeien met de dag en headhunters jagen op nieuw vlees en expansie door heel Europa.

Door de jaren heen hebben de kruimeldieven ruim $350 miljoen buit gemaakt door onder anderen zeer gewelddadige ramkraken te plegen. Onze vrienden van VICE ging op onderzoek uit en kreeg een exclusieve blik in de wereld van de Pink Panters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s