De ultieme relax vakantie

Hoe erg wij het ook vinden, de zomer loopt een beetje op zijn eind. Met ruim 4 maanden aan zon en een enkele druppeltje regen mogen we absoluut niet klagen dit jaar. Maar er blijft toch altijd wat te wensen over en de wens is Mykonos. Onze personal shopper Jessica is er onlangs geweest en compleet verliefd geworden op dit eiland. Iets waar wie verliefd op kunnen worden is het Cavo Tagoo Hotel & Resort.

Voor een gewone vakantie is dit oord perfect maar mocht jij je love bird nou willen verrassen en echt willen uitpakken, boek dan een paar nachtjes in de suite. We gaan niet teveel meer verklappen, check de foto’s zelf maar!

Cavotagoo-Mykonos-18Cavotagoo-Mykonos-13Cavotagoo-Mykonos-12Cavotagoo-Mykonos-09Cavotagoo-Mykonos-08Cavotagoo-Mykonos-06Cavotagoo-Mykonos-04Cavotagoo-Mykonos-03Cavotagoo-Mykonos-02Cavotagoo-Mykonos-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s