Outfit van de week | Denim

Clothes-2

De juiste denim vinden is voor veel mannen een treurige bezigheid. Jouw nieuwe best friend moet aan veel dingen voldoen als kleur, wassing, fit en dan zijn maten bij verschillende merken ook vaak nog eens anders. Maar wanneer je je nieuwe vriend hebt gevonden, kun je naar hartelust combineren, want denim kan op alles.

Trends wat betreft denim voor het komende seizoen zijn in onze ogen het layeren van je outfit. Gebruik je hierbij donkere kleuren dan geeft dit een stoere look, frisse en lichte kleuren geven het geheel een meer sophisticated uitstraling.

De key principals voor denim dit seizoen zijn:

– Zorg voor minimaal denims met de kleuren zwart, grijs en blauw in je kast. Hiermee zorg je ervoor dat je voor elke gelegenheid en bij elk shirt, sweatshirt of t-shirt een goede denim klaar hebt.

– Gebruik een denim shirt als overjas. Dus layer deze over een effen ander overhemd. Hierbij kun je in de avonduren wanneer het kouder worden nog een blazer toevoegen.

– Combineer jouw denim outfit met een quilted jacket voor een extra stoere twist en warmte tijdens de winter.

– Maak je outfit af met de juiste schoenen, boots maken het stoerder, sneakers wat lichter en comfortabeler.

Mocht je nou denken, die Saïda snapt het helemaal doe mij maar zo een Denim box. Laat het mij dan even weten, dan zorg ik ervoor dat jij een box geïnspireerd op denim ontvangt!

 

Saida

Ik ben Saïda en werk nu bijna 6 maanden bij The Cloakroom. Mijn passie voor mode kwam echt tot leven tijdens mijn werk voor de Casablanca Fashion Week. Mijn hoogtepunt hierbij was mijn rol als editor in chief voor een online fashion magazine. Mijn doel bij The Cloakroom is om jullie naast een nieuwe garderobe of stijl ook kennis te laten maken met de nieuwste en coolste merken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s