Outfit van de week | Business smart

Box-1

Elke week zullen wij jullie voorzien van een goede handvol inspiratie voor een outfit. Deze week iets meer sophistication, het is tenslotte niet de hele week casual friday. Hier bij The Cloakroom trouwens gewoon wel 😉

Maandag begin je dus on top of your game met een fijne pantalon, in dit geval een donker grijze die mooi past bij de zwarte schoenen van Lagerfeld. Afhankelijk van jouw humeur of bedrijf kun je kiezen voor een effen overhemd, een gestreepte (Tommy Hilfiger) of een wat meer uitgesproken overhemd van Samsøe&Samsøe gecombineerd met een donkerblauwe blazer.

Je kunt er daarnaast nog voor kiezen het geheel een spannende twist te geven door er een bowtie en gekleurde sokken aan toe te voegen. Mocht je nou één van bovenstaande items willen hebben of gratis stijladvies, neem dan contact op met jou personal shopper.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s