The Cloakroom Icon: Tinie Tempah

De mode industrie lijkt tegenwoordig weer steeds meer rondom celebs te  gaan draaien. Waarbij Kanye West als front man optreedt met zijn eigen kleding lijn en copy cats over de hele wereld. Ontwerpers zelf lijken erg graag samen te werken met meer main stream modehuizen als H&M. Zij hebben inmiddels al diverse single-season collecties uitgebracht in samenwerking met de grote namen in de mode industrie. Dit zal wel iets te maken hebben met de crisis.

Als we het over celebrities hebben dan springen er qua stijl een paar duidelijk uit. David Gandy bijvoorbeeld is naast topmodel een stijl icoon waar de hele wereld tegenop kijkt. Daarnaast kan niemand om David Beckham heen als het op stijl aankomt. De beste man kan werkelijk alles aan. Zelfs een simpel wit T-shirt looks like a million dollars. Iemand waar wij zelf groot fan van zijn is Tinie Tempah. Sommige van jullie kennen hem misschien niet, hij is een muzikant/rapper en vorig jaar gekroond tot best geklede man van de UK. Zijn stijl is te beschrijven als netjes, sportief en erg sophisticated met veel oog voor details. Wanneer hij een pak draagt, varieert Tinie die vaak met het dragen van een pochet of een bow-tie. In zijn vrije tijd draagt Mr. Tempah vaak een blazer met hieronder een t-shirt. Een look waarmee je gegarandeerd bij elk feestje naar binnen wandelt!

Tinie Tempah

Tinie Tempah

Tinie Tempah


//

//

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s