Manservants | Jouw nieuwe baan

Manservants

Wij zijn dol op strippers! Het hoge woord is er uit, je had het misschien niet gedacht maar vrouwen vinden wij geweldig. Voor mannen was er tot op heden weinig werk in de business behalve als gigolo of stripper bij een goedkope agency. Maar er is nu een service waar jij je knappe ik kan verhuren voor allerlei degelijke klusjes. Maak kennis met Manservants.

Manservants verhuurt mannen die van alles kunnen. Zo kun je een appetijtelijk manneke inhuren om naast je bad gitaar te spelen of je gewoon lekker ordinair bij je Gooise zwembad onder laten spuiten met een fles champagne. Wat je ook wil, Manservants regelt het voor je. Maar voor de mannen, je kunt je dus ook aanmelden om het snoepje van de week te spelen bij een high tea van sappige dertigers.

Whatever jij wil, bijna alles is mogelijk. De service is op dit moment alleen actief vanuit San Fransisco, maar hier is in ons sexy Amsterdam vast ook ruimte voor!

Manservants


//

//

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s