Denim | De 5 beste van dit seizoen

Denims komen in alle soorten en kleuren, maar de juiste vinden lijkt makkelijker dan het is. Vooral als je een hekel hebt aan shoppen. Denim komt van het Franse woord Nîmes, dit is een klein plaatsje in Frankrijk waar de eerste stukken denim werden geproduceerd. Deze eerste Denims kwamen niet eens in de buurt van de geavanceerde versies die je nu in de winkels vindt. Om het nog lastiger te maken de juiste te vinden horen we je denken. Maar daar hebben wij dus personal shoppers voor aangenomen!

Wij hebben 5 van onze favoriete merken en beste denims voor jullie verzameld.

Kings of Indigo is een Nederlands merk, één waar wij graag mee werken vanwege de hoge kwaliteit. Deze denim is speciaal behandeld met lasers, waardoor hij een speciale wassing heeft gekregen. Koi

Nudie Jeans is wederom een erg populair merk waar wij graag mee werken. Nudie staat bekend om het feit dat hun denims veel en veel mooier worden naar gelang je ze draagt. Het liefst draag je er één een half jaar zonder te wassen, dat zorgt ervoor dat je portemonnee en je sleutels, etc als slijtplekken zichtbaar worden waardoor je die stoere look krijgt. Dit seizoen hebben we drie verschillende fits:  Thin Finn (slim fit), Steady Eddie (regular fit) en Grim Tim (slim fit). 

520 (1)  520 (3) 520 (2)

Lee runt met hun rijke geschiedenis de denim industrie al jaren. Dus ook dit seizoen hebben we ze weer op voorraad voor jullie. We hebben drie verschillende fits, Darren (regular), Luke (Skinny) en Iggy (Slim). 

thumb (1)

thumb

Scotch&Soda is een Nederlands merk in hart en nieren. Met hun unieke stijl en kleurrijke collecties is dit merk een frisse wind tussen de bestaande modehuizen. Dit seizoen hebben we de Ralston, de best seller onder de Scotch&Soda denims in diverse kleuren voor jullie!

hi-res-14000246-MDL-FNT 394203_45830_wsnl041-1424_02 scotch-amp-soda-jeans-scotch-amp-soda-ralston-spirit-of-science-jeans-denim-blue

Karl Lagerfeld is niet het eerste merk waar je aan denkt als je het over denim hebt. Maar wel degelijk heeft Karl verstand van zaken. De foto is een primeur, maar dit zwarte model kun je sowieso verwachten komend seizoen.

yudp30m8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s